onsdag den 24. oktober 2012

Lyngby Vasen

Den populære Lyngby Vase er blevet reproduceret, og i 2013 kan du købe den i tre farver i tre forskellige størrelser. Se Hifling Design

11 kommentarer:

 1. Hej dét Dia,
   
  Jeg er selv samler af Lyngby-vaserne og læser din blog ofte (tak for den! :-)). Er derfor altid på jagt efter gode kup på lyngbyvaser rundt omkring, loppere osv.
  I min søgen stødte jeg for nogen tid siden på et site, der hedder www.karakter-copenhagen.com. De skriver at de, i samarbejde med arvingene til den gamle Porcelænsfabrikken "Danmark" (det hed fabrikken, der har produceret alle Lyngby-vaserne dengang), har relanceret Lyngby-vaserne i sin originale form. Har også lige igår læst på en anden blog at dem, du skriver om her, er en kopi.

  Kender du noget til det? For det er da skidt hvis de bliver kopieret, når nu arvingene til det originale Lyngby Porcelæn laver den igen?

  Kh Susanne

  SvarSlet
  Svar
  1. Puha Susanne, jeg bliver dig svar skyldig! For jeg ved det faktisk ikke... Men jo, det ville da være rigtig skidt hvis disse er kopi, men kan reglerne omgås, er der altid nogle, der er villig til at gøre det - desværre...
   Jeg blev bare så glad for at se, at de blev reproduceret, da designet er enkelt og smukt - men nu vil jeg da lige tjekke ud, hvilken reproduktion jeg skal investere i...

   Tak for infoen :)

   Slet
 2. Hej så lige jeres kommentarer, og jeg er selv meget glad for mine Lyngby vaser. Den gamle fabrik lukkede for mange år siden engang i 1960'erne, så jeg tvivler på der kan være nogen rettigheder på designet at beskytte. Der er nok bare flere, der er gået i gang. Jeg synes den nye sorte er vildt flot!
  Hilsen Anne

  SvarSlet
  Svar
  1. Er stødt på relanceringen flere steder nu og tror også Hilfling Design har sit på det rene. Prismæssigt kommer de til at ligge på mellem 299-799 og vil blandt andet blive forhandlet i Illums Bolighus.

   Slet
  2. Hmm, har lige researcher lidt, og Karakter skriver at de har rettighederne til Lyngby Porcelæn. Det kan da godt være at Hilfling Design har sit på det rene, men jeg vil da i hvert fald hellere købe en Lyngbyvasen, der er lavet i samarbejde med de oprindelige ejere af Lyngby Porcelæn end en ny virksomhed, der bare har fundet på at lave en kopi og kalde den det samme. Det er nok fordi jeg ikke bryder mig så meget om kopister... Måske jeg bare skal holde mig til de gamle på loppemarkeder i stedet... :-)

   Slet
 3. Helt sikkert, man skal nok helt generelt gøre op med sig selv om man er til nyt eller gammelt, for begge de nye er jo sådan set kopier af de gamle. Jeg skal i hvert nok lige ind og se de nye farver i Illums, det er jo lidt noget nyt :-)

  Anne - igen :-)

  SvarSlet
 4. Lyngby Porcelænsfabrik sætter størrelserne 15, 20, og 25 cm i produktion igen ultimo 2012 eller primo 2013.
  De originale gamle Lyngbyvaser kan købes "antik" hos TRENDYenser.com der i øjeblikket har størrelserne 6, 8, 10, 15 og 38 cm på lager.
  Alt andet (Hiling Design) er kopier lige meget hvor de er købt (det ses iøvrigt tydeligt)

  SvarSlet
 5. Denne kommentar er fjernet af en blogadministrator.

  SvarSlet
 6. Hej

  Jeg er interesseret i vaserne i hvid.
  Så jeg vil gerne høre dine priser.

  Hilsen Lise lisenc@mail.dk

  SvarSlet
  Svar
  1. Hej Lise
   Dette er blot en blog og ikke en shop, så jeg sælger desværre ikke vaserne.
   Kan købes bl.a hos www.designklassikershop.dk

   Slet
 7. Hej Lise. Priser er, 299kr for 15cm, 499kr for 20cm, 799kr for 25cm. Køb din Lyngby vase i Illums Bolighus eller Salling. Med venlig hilsen Hilfling Design ApS.

  SvarSlet